recepty:tvarohovy-cheescake-s-ovocim
Rozdiely
Tu môžete vidieť rozdiely medzi vybranou verziou a aktuálnou verziou danej stránky.
| Obojstranná predošlá revíziaPredchádzajúca revíziaNasledujúca revízia | Predchádzajúca revízia | ||
| recepty:tvarohovy-cheescake-s-ovocim [2025/04/14 18:37] – goldneuron | recepty:tvarohovy-cheescake-s-ovocim [2025/06/02 12:10] (aktuálne) – externá úprava 127.0.0.1 | ||
|---|---|---|---|
| Riadok 3: | Riadok 3: | ||
| ===== Sušienkové cesto ===== | ===== Sušienkové cesto ===== | ||
| - | | + | |
| - | | + | |
| ===== Tvarohova zmes ===== | ===== Tvarohova zmes ===== | ||
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| Riadok 21: | Riadok 21: | ||
| - | Najprv si pripravíme sušienkové cesto. Sušienky si rozmixujeme, | + | 1. Najprv si pripravíme sušienkové cesto. Sušienky si rozmixujeme, |
| 2. Sušienkové cesto pečieme pri teplote 170 °C 10-15 minút. Necháme vychladnúť. | 2. Sušienkové cesto pečieme pri teplote 170 °C 10-15 minút. Necháme vychladnúť. | ||
| Riadok 35: | Riadok 35: | ||
| 7. Tento jednoduchý koláčik môžeme poliať rozpustenou čokoládou a bohato ozdobiť obľúbeným čerstvým ovocím, medovkou. Môžeme ešte pridať šľahačku alebo biely jogurt. | 7. Tento jednoduchý koláčik môžeme poliať rozpustenou čokoládou a bohato ozdobiť obľúbeným čerstvým ovocím, medovkou. Môžeme ešte pridať šľahačku alebo biely jogurt. | ||
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| - | | + | |
| 1. Toping si pripravíme tak, že v hrnci na sporáku na miernom ohni vymiešame mierne rozmrazené višne a ríbezle s ostatnými ingredienciami, | 1. Toping si pripravíme tak, že v hrnci na sporáku na miernom ohni vymiešame mierne rozmrazené višne a ríbezle s ostatnými ingredienciami, | ||
recepty/tvarohovy-cheescake-s-ovocim.1744655845.txt.gz · Posledná úprava: (externá úprava) · Práve zamknuté: 192.168.1.236
